Výroba produktů
Výroba čokolády je velmi náročný proces, jak z hlediska času, tak i technologie. U nás tuto fantastickou surovinu přetváříme v hotové cukrovinky, které poté balíme do speciálních obalů vyrobených na míru poptávající firmě.
Zpracování čokolády
Kontinuální linka značky Hacos má na starosti složitý a velmi technologicky náročný proces, při němž je roztavená čokoláda odlévána do forem, následně zchlazena a z forem vyjmuta. Takto například vznikají naše vynikající tabulkové čokolády.
Úsek ruční práce
Některé čokoládové produkty vyžadují speciální péči, jejich výroba tedy u nás probíhá výhradně ručně. Jedná se zejména o naše vynikající belgické pralinky či speciální čokolády s posypem Fantazie.
Výroba obalů
Pro reklamní čokolády vytvoříme speciální obaly s vaším logem a identitou, obdarovaný šťastlivec tedy vždy bude vědět, komu má za tuto sladkou pozornost poděkovat. Na výběr máme z široké škály barev a materiálů, rádi také pomůžeme s grafickými podklady pro jejich výrobu.
Balení hotových výrobků
Využíváme šikovné balicí stroje, které dodají produktům finální vzhled. Používáme např. hliníkové folie s papírovým přebalem, BOPP fólie ve flowpacku nebo double-twist.
Kompletační úsek
Pokud si u nás objednáte čokoládové výrobky v dárkových kazetách či krabičkách, právě v tomto úseku je pečlivým aranžováním připravíme.